Tuesday, March 26, 2013

Adakah dia TERUNA atau TIDAK


Cara nk tahu LELAKI ada teruna ke TIDAK.

 

Wow tajuk yang sangat menarik sebab TERUNA LELAKI...hehehe memang best kan.

so sape-sape yang nak tahu macam mana nak tahu lelaki itu ada TERUNA or TIDAK.

 

Ini adalah antaranya..:-

 

Mempunyai Perut Yang Mendatar (Flat)


Lelaki yang masih teruna mempunyai bentuk perut yang mendatar jika hendak dibandingkan dengan lelaki yang telah hilang teruna atau berkahwin. Ini kerana jika seseorang sering melakukan hubungan seks bentuk perut mereka akan berubah menjadi buncit.


Mempunyai Punggung Yang Berisi (mantap kot)


Bahagian punggung seorang teruna kelihatan berat dan berisi. Mereka yang sudah pernah melakukan hubungan seks akan membuatkan punggung mereka tidak kelihatan atau setidaknya tidak berisi seperti saat masih teruna.
Mempunyai Kelopak Mata Yang Cerah (tak lebam kat bawah tue)


Di bahagian bawah kelopak mata seorang teruna adalah cerah. Ini disebabkan mereka tidak mengeluarkan tenaga yang banyak untuk melakukan aktiviti masturbasi. Sebaliknya jejaka yang sudah tidak teruna memiliki kelopak mata berbentuk cekung dan berwarna kehitaman kerana tenaga dalam tubuh yang keluar semasa aktiviti masturbasi.


Mempunyai Perasaan Ghairah Yang Terpendam


Seorang jejaka yang tak pernah melakukan hubungan seks dengan wanita kebiasaannya memiliki perasaan ghairah yang terpendam. Biasanya selepas bangun tidur di pagi hari alat kemaluannya akan 'bangun'. Seseorang yang masih teruna akan sering mimpi basah dan jejaka yang sudah tidak teruna tidak akan pernah mengalami mimpi seperti itu lagi.


Suka Melihat Wanita Cantik


Lelaki teruna suka melihat perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat pada tubuh wanita. Apabila lelaki teruna bertentang mata dengan wanita cantik, dia akan segera mengalihkan pandangannya berbanding lelaki tak teruna mengekalkan pandangannya.

Malu Untuk Becakap Dengan Wanita Cantik


Apabila berjumpa dengan wanita cantik, lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yang cantik. Lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku. Dia akan menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja.

 

So kalo korang rasa buah hati masing-masing tu masih teruna or tidak..better lah korang check..sebab ape yang anda baca pun nie aku baca kat blog nie.

 

So sharing is caring..

 

 

 

No comments:

Post a Comment