Thursday, June 20, 2013

Kuih Raya vs Mercun




Ape pendapat korang semua antara jualan kuih raya dan mercun yang mana korang rasa sangat menguntungkan? Sebab dah pernah buat kedua-dua nya sekali last years...*mampus lah kantoi..untung jualan kuih tak lah seberapa sangat tapi jualan bungan api pehh memang hebat.. nak-nak time raya sebab kebanyakan bdk2 yg datang umah aku lepas aku bagi duit..masa tu aku collect balik ..so kire untung lah..

~ayoi~

No comments:

Post a Comment